تماس با ما
سلامت مدیا
Advertisement Banner
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
رسانه جامع تخصصی سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سبک زندگی

پیشگیری از آسیب های کار با کامپیوتر با کمربند طبی و گردن بند طبی

گروه نویسندگان سلامت مدیا توسط گروه نویسندگان سلامت مدیا
24 اردیبهشت 1403
در سبک زندگی
0
آسیب های کار با کامپیوتر

پیشگیری از آسیب های کار با کامپیوتر اهمیت فراوانی دارد. اگر شما هم مجبور هستید ساعات‌ طولانی را با کامپیوتر کار کنید، به جای درستی آمده‌اید. ممکن است شما هم درد و ناراحتی ناشی از پشت میز نشستن طولانی‌مدت را تجربه کرده باشید، اما ما راهکارهایی را به شما ارائه می‌دهیم تا بتوانید از بروز آسیب کار با کامپیوتر جلوگیری کنید. حفظ موقعیت درست بدن، تنظیم مانیتور و صندلی و استفاده از ساپورت‌های ارتوپدی مانند کمربند طبی و گردن بند طبی از راه های پیشگیری از آسیب های کار با کامپیوتر هستند.

آنچه در این مقاله می خوانید...

Toggle
  • آسیب‌های مربوط به وضعیت بدنی ناشی از استفاده از کامپیوتر
  • چگونه از آسیب گردن و کمر هنگام نشستن پشت میز جلوگیری کنیم؟
  • حفظ وضعیت صحیح بدن در هنگام نشستن پشت میز
  • خستگی چشم هنگام کار با کامپیوتر
  • پیشگیری از کمردرد و گردن‌ درد ناشی از کار با کامپیوتر
    • 1. پاهای خود را صاف روی زمین قرار دهید
    • 2. گردن خود را خم نکنید
    • 3. ارتفاع صندلی، مانیتور و کیبورد خود را تنظیم کنید.
    • 4. از قوزبند طبی استفاده کنید.
    • 5. با پیاده‌روی و ایستادن استراحت کنید.
    • 6. از تلفن همراه برای کار استفاده نکنید.
  • فواید حفظ وضعیت صحیح بدن در هنگام نشستن پشت میز
  • استفاده از قوزبند طبی برای اصلاح وضعیت بدن هنگام نشستن پشت میز
  • استفاده از کمربند طبی برای اصلاح وضعیت بدنی افراد هنگام کار با کامپیوتر
  • جمع‌بندی

آسیب‌های مربوط به وضعیت بدنی ناشی از استفاده از کامپیوتر

کمردرد، گردن درد، سردرد و درد شانه و بازو از آسیب‌های رایج کار با کامپیوتر هستند. چنین مشکلات عضلانی و مفاصل می‌تواند به دلیل طراحی ضعیف میز، وضعیت نامناسب و نشستن برای مدت طولانی ایجاد یا بدتر شود.

اگرچه نشستن به تلاش عضلانی کمتری نسبت به ایستادن نیاز دارد، اما همچنان باعث خستگی فیزیکی می‌شود و شما باید قسمت‌هایی از بدن خود را برای مدت طولانی ثابت نگه دارید. این باعث کاهش گردش خون در عضلات، استخوان ها، تاندون‌ها و رباط‌ها می‌شود که گاهی منجر به سفتی و درد می‌شود. اگر میز و صندلی شما به درستی تنظیم نشده باشد، این موقعیت‌های ثابت می‌تواند فشار بیشتری را بر عضلات و مفاصل شما وارد کند.

چگونه از آسیب گردن و کمر هنگام نشستن پشت میز جلوگیری کنیم؟

رعایت نکات زیر برای جلوگیری از مشکلات عضلانی و مفصلی مفید هستند:

  • پشت یک میز قابل تنظیم بنشینید که مخصوص استفاده با کامپیوتر طراحی شده است.
  • مانیتور کامپیوتر (صفحه نمایش) را هم سطح با چشم یا کمی پایین‌تر قرار دهید.
  • صفحه کلید خود را در ارتفاعی قرار دهید که آرنج‌های شما در کنار بدنتان قرار گیرد.
  • ساعد شما باید تقریباً موازی زمین و همسطح با صفحه کلید باشد.
  • صندلی خود را طوری تنظیم کنید که پاهایتان صاف روی زمین باشد یا از زیرپایی استفاده کنید.
  • از قوزبند طبی استفاده کنید تا موقعیت درست بدن هنگام کار با کامپیوتر حفظ شود.
  • از گردن بند طبی استفاده کنید. این ساپورت ارتوپدی به حفظ وضعیت صحیح گردن کمک می‌کند. معمولاً هنگام کار با کامپیوتر، افراد تمایل دارند تا گردن خود را خم کنند، به همین دلیل، گردن بند طبی می‌تواند تا حد زیادی از بروز آسیب در این ناحیه و گردن درد جلوگیری می‌کند.
  • استراحت‌های کوتاه مدت مکرر داشته باشید و در محل کار راه بروید یا تمرینات کششی را پشت میز خود انجام دهید. سعی کنید بیشتر از صندلی خود بلند شوید و بایستید.

حفظ وضعیت صحیح بدن در هنگام نشستن پشت میز

شایع‌ترین مشاغلی که باعث بروز درد در قسمت‌های گردن و شانه می‌شود، مشاغل اداری و رایانه‌ای است. افرادی که ساعات بیشتری را با کامپیوتر کار می‌کنند، بیشتر از سایر افراد دچار گردن درد می‌شوند.

وضعیت بد نشستن، مانند قوز کردن هنگامی که با سرعت در حال تایپ هستید، یکی از دلایل اصلی درد گردن و شانه است. برای کاهش درد شانه ناشی از کارهای پشت میزی، حرکات کششی را انجام دهید. شما می‌توانید تمرینات کششی شانه، بازوها، گردن، مچ دست و کمرتان را هر ساعت یک بار انجام دهید. هر حرکت تکراری که باعث چرخش گردن به یک طرف شود می‌تواند منجر به درد در مفاصل و بافت‌های نرم گردن شود. ساعت‌های طولانی وضعیت‌های ناخوشایند می‌تواند به وضعیت بدنی مناسب شما آسیب برساند و به مفاصل و عضلات شما فشار بیاورد.

خستگی چشم هنگام کار با کامپیوتر

استفاده طولانی مدت از رایانه با مانیتوری که خیلی دور یا نزدیک است می‌تواند باعث خستگی چشم شود و تمرکز و دیدن حروف ریز را دشوارتر کند. در حین تمرکز بر روی کامپیوتر، افراد تمایل کمتری به پلک زدن دارند که باعث خشکی و خستگی چشم می‌شود.

سندرم بینایی کامپیوتری (CVS) که به چشم‌ها آسیب می‌زند، در بین افرادی که مدت طولانی را جلوی نمایشگر رایانه می‌نشینند، به طور فزاینده‌ای رایج شده است. اگرچه چشم پزشکان هنوز CVS را با آسیب طولانی مدت چشم مرتبط نکرده‌اند، درد و ناراحتی ناشی از این مشکل می‌تواند در زندگی روزمره یا عملکرد در محل کار اختلال ایجاد کند. برای جلوگیری از بروز خستگی چشم، بهتر است هر یک ساعت یک بار از پشت میز بلند شوید و چند دقیقه راه بروید.

پیشگیری از کمردرد و گردن‌ درد ناشی از کار با کامپیوتر

1. پاهای خود را صاف روی زمین قرار دهید

صاف قرار دادن پاها بر روی زمین به شما امکان می‌دهد تا قسمت‌های پایین‌تنه شما هم‌راستا شوند. بنابراین، این موضوع می‌تواند به جلوگیری از ایجاد تنش در عضلات کمک کند.

2. گردن خود را خم نکنید

مطمئن شوید که مانیتور شما مستقیماً جلوی صورت شما قرار دارد و برای نگاه کردن به پایین یا اطراف، مجبور نیستید گردن خود را خم کنید. گردن بند طبی به شما کمک می‌کند تا گردن خود را خم نکنید.

3. ارتفاع صندلی، مانیتور و کیبورد خود را تنظیم کنید.

تحقیقات نشان داده است که تنظیم ارتفاع صندلی، مانیتور و کیبورد می‌تواند احتمال بروز آسیب در عضلات درگیر را کاهش دهد و بهره‌وری را افزایش دهد.

4. از قوزبند طبی استفاده کنید.

قوزبند طبی کمک می‌کند تا ستون فقرات خود را در یک راستای ایده‌آل قرار دهید تا فشاری به ماهیچه‌های شما هنگام نگه داشتن شما در موقعیت صحیح وارد نشود.

5. با پیاده‌روی و ایستادن استراحت کنید.

برای اطمینان از اینکه عضلات کمرتان خسته نشود، هر ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یکبار از روی میز بلند شوید و در اطراف قدم بزنید. یک تایمر را به عنوان یادآوری برای بلند شدن تنظیم کنید، یا هر بار که تلفنتان زنگ می‌زند، برای پاسخ دادن به تماس، بلند شوید. تنظیم یک یادآوری به شما کمک می‌کند تا درگیر کاری نشوید که ممکن است باعث شود ساعت‌ها به صورت متوالی پشت میز بنشینید!

6. از تلفن همراه برای کار استفاده نکنید.

استفاده از مانیتور به جای تلفن همراه به شما کمک می‌کند تا وضعیت بدن شما در حالت درست‌تری قرار بگیرد. معمولاً مجبور هستید هنگام کار با تلفن‌همراه، گردن و کمر خود را بیش از حد خم کنید که باعث بروز آسیب بیشتری در این قسمت‌ها می‌شود.

فواید حفظ وضعیت صحیح بدن در هنگام نشستن پشت میز

حفظ وضعیت صحیح بدن، مزایای فراوانی را برای شما به ارمغان می‌آورد که در ادامه، به صورت مختصر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

کمردرد را تجربه نخواهید کرد: درست نشستن از بروز آسیب در نواحی گردن، شانه و کمر جلوگیری می‌کند و به عضلات فشاری وارد نمی‌شود. بنابراین، شما دردی را احساس نخواهید کرد. قوزبند پروانه‌ای می‌تواند به شما کمک کند تا هنگام کار با کامپیوتر، قوز نکنید. این بریس، بسیار راحت است و می‌توانید در زیر لباس، آن را استفاده کنید.

قلب و ریه شما، عملکرد بهتری را خواهند داشت: حفظ وضعیت بدنی صحیح، عملکرد قلبی ریوی شما را بهبود می‌بخشد و به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر تنفس کنید.

اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت: مطالعات نشان می‌دهد افرادی که دچار عارضه پشت گرد یا به اصطلاح قوز هستند، اعتماد به نفس کمتری دارند. اما افرادی که در وضعیت بدنی مناسبی قرار دارند، انرژی بیشتری دارند.

بهره‌وری بیشتری را در محیط کار تجربه خواهید کرد: حفظ وضعیت صحیح بدن از بروز درد و ناراحتی جلوگیری می‌کند. بنابراین، افرادی که صاف می‌نشینند، درد کمتری را تجربه خواهند کرد و بهره‌وری آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

استفاده از قوزبند طبی برای اصلاح وضعیت بدن هنگام نشستن پشت میز

یکی از بزرگترین چالش‌ها برای افرادی که با کامپیوتر کار می‌کنند، قوز نکردن و حفظ وضعیت صحیح بدن است. استفاده از قوزبند طبی مناسب می‌تواند به شما در صاف نشستن و قوز نکردن کمک کند. این موضوع باعث می‌شود تا علاوه بر پیشگیری از آسیب در نواحی کمر و کتف، بهره‌وری بیشتری در محل کار داشته باشید. این دسته از ساپورت‌های ارتوپدی می‌توانند به اصلاح عارضه راند شولدر (پشت گرد) کمک کنند.

استفاده از کمربند طبی برای اصلاح وضعیت بدنی افراد هنگام کار با کامپیوتر

کمر درد، یکی از مشکلات رایج در افرادی است که مجبورند ساعات طولانی را پشت میز بنشینند. نشستن طولانی پشت میز می‌تواند منجر به بروز آسیب در عضلات کمر و ستون فقرات شود. استفاده از کمربند طبی می‌تواند به اصلاح وضعیت بدن شما هنگام کار با کامپیوتر کمک کند. این ساپورت ارتوپدی از عضلات کمر شما پشتیبانی می‌کند و کمر درد را کاهش می‌دهد.

جمع‌بندی

در این مقاله، نحوه پیشگیری از آسیب های پشت میز نشستن با گردن بند طبی و کمربند طبی را بررسی کردیم و راهکارهایی را ارائه دادیم تا شما بتوانید بهره‌وری بیشتری هنگام کار داشته باشید. امیدواریم با رعایت این نکات، درد و ناراحتی کمتری را تجربه کنید.

برچسب: قوزقوزبندکمر دردکمربند طبیگردن بند طبیگردن درد
Advertisement Banner
پست قبلی

نیتروطب، یک قدم نزدیک‌تر به سلامتی

پست بعدی

بهترین جراح بینی استخوانی

گروه نویسندگان سلامت مدیا

گروه نویسندگان سلامت مدیا

گروه نویسندگان سلامت مدیا مجموعه ای از نویسندگان محتوای تخصصی در حوزه سلامت و پزشکی هستند و تمامی نوشته های این گروه توسط سرپرست نویسندگان سایت دکتر جواد خسروی بازبینی شده و پس از تایید محتوا توسط ایشان در سایت منتشر می گردند. از آنجایی که سلامت خوانندگان در اولویت مدیران سایت سلامت مدیا می باشد، این گروه نویسندگان پس از بررسی های متعدد و با وسواسی مثال زدنی انتخاب شده اند.

پست بعدی
بهترین جراح بینی استخوانی

بهترین جراح بینی استخوانی

عوارض قند خون پایین

عوارض قند خون پایین + 5 علامت خطرناکی که باید بدانید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد سلامت مدیا

ویزیت پزشک متخصص در منزل دایان سلامت

ویزیت پزشک در منزل

1 سال قبل
خوابیدن بعد از کاشت مو - تصویر

بعد از کاشت مو چه مراقبت‌هایی باید انجام دهیم؟

8 ماه قبل
دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان

خواندنی ها

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404
بهترین اپلیکیشن پریود فارسی __ لیوم

بهترین برنامه پریود فارسی​

20 اردیبهشت 1404
فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

آیا میدانید فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

16 اردیبهشت 1404

لینکهای مفید

  • کاشت ابرو

    بهترین کلینیک زیبایی پوست و مو غرب تهران کلینیک پامچال

    بهترین کلینیک کاشت ابرو در مشهد

    مجله زیبایی بیوتی کلوب

    تخلیه ژل

    خرید سرور اچ پی

    آیا علت و عوارض بیماری درمان دارد؟

    غذای پرسنلی و شرکتی در ایوانکی

    بهترین دندانپزشک تهران

سلامت مدیا

سلامت مدیا تخصصی ترین سایت حوزه سلامت و بر پایه آخرین یافته ها و تحقیقات علمی در دنیا بنا شده است و افزایش آگاهی عمومی و ارتقاء سلامت عمومی جامعه را سنگ بنای وجود خود نهاده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404

دسته بندی مطالب

  • اخبار سلامت
  • بیماریها
  • تغذیه
  • تناسب اندام
  • زیبایی
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • مادر و کودک
  • مطالب شاخص

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • سلامت
  • بیماریها
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • تماس با ما

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن