تماس با ما
سلامت مدیا
Advertisement Banner
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
رسانه جامع تخصصی سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سبک زندگی

6 فایده رابطه جنسی و تاثیر آن بر مغز

برخی تحقیقات نشان می دهد که رابطه جنسی ممکن است به جنبه های خاصی از رفاه و سلامت جسمی افراد کمک کند

گروه نویسندگان سلامت مدیا توسط گروه نویسندگان سلامت مدیا
24 اردیبهشت 1403
در سبک زندگی, مطالب شاخص
0
رابطه جنسی

آنچه در این مقاله می خوانید...

Toggle
  • آیا  داشتن رابطه جنسی برای بدن مفید است؟
    • 1- کمک به سلامت قلب
    • 2- کاهش فشار خون
    • 3- ارتقا و بهبود سیستم ایمنی بدن
    • 4- کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات
    • 5- کاهش استرس
    • 6- بهبود خواب
    • موارد احتیاط:
  • تاثیر رابطه جنسی بر مغز
    • فعالیت مغز و تحریک جنسی
    • تحریک مغز و آلت تناسلی
    • مغز و ارگاسم زن
    • رابط جنسی و فعالیت هورمونی
    • آیا رابطه جنسی می تواند باعث احساس ناراحتی شود؟
    • رابطه جنسی ممکن است منجر به خواب بهتر شود

آیا  داشتن رابطه جنسی برای بدن مفید است؟

برخی تحقیقات نشان می دهد که رابطه جنسی ممکن است به جنبه های خاصی از رفاه و سلامت جسمی افراد کمک کند. با این حال، چندین مطالعه در مورد این موضوع در حال حاضر منسوخ شده است، و همه مزایای بالقوه برای همه اعمال نمی شود.

تحقیقات علمی چندین مزیت احتمالی را علاوه بر تولید مثل که با آمیزش جنسی حاصل می شود، برجسته کرده است. این مزایا شامل حفظ سلامت قلب در برخی افراد، کاهش فشار خون و تقویت سیستم ایمنی است.

رابطه جنسی همچنین می تواند خلق و خوی، روابط فردی و رفاه ذهنی را بهبود بخشد.

در این مقاله، ما به مزایای سلامتی احتمالی رابطه جنسی نگاه می کنیم و تحقیقات مربوطه را با تمرکز بر جنبه های فیزیکی و نه احساسی برجسته می کنیم.

cute young couplejpg

1- کمک به سلامت قلب

به نظر می رسد رابطه جنسی با شریک عاطفی (پارتنر) تا حدی تأثیر محافظتی بر سلامت قلب و عروق، به ویژه در زنان دارد.

یک مطالعه در سال 2016 به بررسی مزایای سلامتی بالقوه فعالیت جنسی با یک شریک معمولی پرداخت.

این تحقیق نشان می‌دهد که زنان فعال جنسی کمتر در معرض خطر ابتلا به حوادث قلبی در آینده هستند.

با این حال، این مطالعه همچنین به این نتیجه رسید که سطوح بالای فعالیت جنسی ممکن است خطر بروز حوادث قلبی عروقی را در مردان افزایش دهد. این نتیجه گیری با اکثر تحقیقات قبلی در تضاد است و مطالعات بیشتری برای تأیید این خطر، ضروری است.

مردان و زنان مبتلا به مشکلات قلبی باید از پزشک بپرسند که چقدر رابطه جنسی برای آنها بی خطر است. آنها همچنین باید در مورد منظم بودن و شدت رابطه جنسی خود دقیق باشند، زیرا این ممکن است بر فشار احتمالی بر قلب تأثیر بگذارد.

heart attak 5

2- کاهش فشار خون

همین مطالعه در سال 2016 فشار خون را به عنوان یکی از نشانگرهای سلامت قلب نیز اندازه گیری کرد. محققان دریافتند زنان مسن‌تری که از زندگی جنسی خود رضایت داشتند کمتر در معرض فشار خون بالا بودند.

با این حال، نویسندگان مطالعه نتایج مشابهی را در مردان مسن پیدا نکردند.

با توجه به یافته های انجمن قلب آمریکا (AHA)، فشار خون بالا می‌تواند هم بر میل جنسی و هم بر توانایی مردان برای دستیابی و حفظ نعوظ تأثیر بگذارد.

دارو برای فشار خون بالا همچنین می تواند میل جنسی را کاهش دهد و باعث اختلال نعوظ شود.

اگرچه این فایده ای را تایید نمی کند، اما ممکن است ارتباطی بین فشار خون و سلامت جنسی را نشان دهد.

بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون بالا، نگرانی های ایمنی در رابطه جنسی دارند.

در حالی که همیشه مهم است که با پزشک صحبت کنید، اما معمولاً برای افراد مبتلا به فشار خون بالا داشتن رابطه جنسی بی خطر است.

اگر داروهای فشار خون بالا باعث مشکلات جنسی می شود، فرد می تواند با پزشک خود صحبت کند که ممکن است بتواند دارو یا دوز متفاوتی را برای تسکین عوارض جانبی تجویز کند.

 

young male psysician with patient measuring blood pressure 1303 17879


مقالات مرتبط: 11 نوع سردرد، علل، علائم و درمان


3- ارتقا و بهبود سیستم ایمنی بدن

برخی تحقیقات اولیه نشان دادند که رابطه جنسی منظم باعث افزایش اثربخشی سیستم ایمنی بدن می شود.

محققان دریافتند افرادی که به طور مکرر رابطه جنسی داشتند، که آن را یک تا دو بار در هفته تعریف کردند، ایمونوگلوبین A (IgA) بیشتری نسبت به دیگران داشتند. IgA آنتی بادی است که در بافت مخاطی مانند غدد بزاقی، بینی و بافت واژن زندگی می کند.

با این حال، مهم است که بدانیم این مطالعه در سال 2004 ظاهر شد و محققان از آن زمان آن را تکرار نکرده اند. یک مطالعه جدید ممکن است نتایج متفاوتی به همراه داشته باشد.

یک مطالعه جدیدتر روی گروه کوچکی از زنان مورد بررسی قرار گرفت تا ببیند که آیا بین فعالیت ایمنی افرادی که از نظر جنسی فعال بودند و کسانی که فعال نیستند تفاوت هایی وجود دارد یا خیر.

این مطالعه توانایی سیستم ایمنی آنها را برای از بین بردن پاتوژن های عفونی مختلف در نقاط مختلف چرخه قاعدگی بررسی کرد.

در حالی که نتایج نشان می‌دهد که ممکن است تفاوت‌هایی بین گروه‌ها وجود داشته باشد، نویسندگان می‌گویند قبل از نتیجه‌گیری، تحقیقات بیشتری لازم است.

medical shield protecting coronavirus enter background 1017 24714

4- کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات

یک مطالعه اولیه، دوباره در سال 2004، نشان داد که دفعات زیاد انزال ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.

این مطالعه تقریباً 30000 مرد را مورد بررسی قرار داد و به بررسی تعداد دفعات انزال آنها در مقاطع مختلف زندگی پرداخت.

آنها به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیش از 21 بار در ماه انزال می‌کنند، نسبت به مردانی که فقط 4 تا 7 بار در ماه انزال می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات هستند.

در سال 2016، محققان این مطالعه را برای 10 سال دیگر تمدید کردند تا به تحقیقات خود در مورد خطر ابتلا به سرطان پروستات در شرکت کنندگان ادامه دهند.

این پیگیری، یافته های اولیه را تایید کرد. مردانی که اغلب انزال می‌کردند، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات بودند.

 

5- کاهش استرس

رابطه جنسی می تواند به عنوان یک راه طبیعی برای کاهش استرس عمل کند. یک مطالعه در سال 2019 به تأثیر صمیمیت با شریک زندگی بر سطح کورتیزول پرداخت. کورتیزول یک هورمون استروئیدی است که بدن را در پاسخ به استرس به گردش در می آورد.

محققان دریافتند که ابراز صمیمیت، چه جنسی و چه غیر جنسی، به بازگرداندن سطح کورتیزول در مردان و زنان در محدوده طبیعی کمک می کند.

رابطه جنسی باعث ترشح اکسی توسین، اندورفین و سایر هورمون های “احساس خوب” می شود که ممکن است مسئول این اثر کاهش استرس باشند.

calm businesswoman

6- بهبود خواب

بنیاد ملی خواب پیشنهاد می کند که فعالیت جنسی فواید هورمونی برای خواب دارد.

همان هورمون هایی که استرس و اضطراب را کاهش می دهند نیز مسئول ایجاد خواب آلودگی هستند. رابطه جنسی منجر به ترشح اکسی توسین، دوپامین و اندورفین در سراسر بدن می شود.

پس از رسیدن به ارگاسم، هورمون دیگری به نام پرولاکتین شروع به گردش می کند. پرولاکتین باعث ایجاد احساس رضایت و آرامش می شود.

8 hours sleep 2

موارد احتیاط:

در حالی که رابطه جنسی می تواند یک فعالیت لذت بخش و بالقوه سالم باشد، لازم است به یاد داشته باشید که رابطه جنسی بدون محافظت می تواند برای سلامت کلی خطر ایجاد کند.

افرادی که بدون استفاده از داروهای ضد بارداری رابطه جنسی دارند، در معرض خطر ابتلا به عفونت های مقاربتی (STIs) و حاملگی های ناخواسته هستند. استفاده از کاندوم یا سایر روش های پیشگیری از بارداری می تواند خطر این پیامدها را کاهش دهد.

اگر فردی چندین شریک داشته باشد، می تواند با کاهش تعداد افرادی که با آنها تماس جنسی دارند، خطر را کاهش دهد.

اگر رابطه جنسی دردناک شد یا باعث خونریزی شد، فرد باید با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کند.

تاثیر رابطه جنسی بر مغز

داشتن رابطه جنسی می تواند شب ها و روزهای ما را با لذت و هیجان شیرین طعم دهد و استرس و نگرانی را از بین ببرد. و البته، رابطه جنسی برای تضمین تداوم نسل بشر کلیدی بوده است. حال ما می‌پرسیم: «رابطه جنسی چگونه بر آنچه در مغز اتفاق می‌افتد تأثیر می‌گذارد؟»

brain study

تأثیر رابطه جنسی بر نحوه عملکرد بقیه بدن ما شناخته شده است.

مطالعات اخیر نشان داده است که می تواند بر میزان غذا خوردن و عملکرد قلب تأثیر بگذارد.

همانطور که در مدیکال نیوز تودی گزارش دادیم، رابطه جنسی به عنوان یک روش موثر برای سوزاندن کالری ذکر شده است و دانشمندان خاطرنشان کردند که اشتها در نتیجه آن کاهش می یابد.

همچنین، مطالعه‌ای که در سال 2016 در مجله سلامت و رفتار اجتماعی منتشر شد، نشان داد که زنانی که رابطه جنسی رضایت‌بخشی دارند در سنین بالاتر ممکن است بهتر در برابر خطر فشار خون بالا محافظت شوند.

بسیاری از تأثیرات جنسی بر بدن در واقع به روشی است که این سرگرمی بر فعالیت مغز و ترشح هورمون‌ها در سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد.

در اینجا، توضیح می‌دهیم که وقتی از نظر جنسی تحریک می‌شویم در مغز چه اتفاقی می‌افتد، و بررسی می‌کنیم که چگونه این فعالیت می‌تواند منجر به تغییر در خلق و خو، متابولیسم و درک درد شود.

فعالیت مغز و تحریک جنسی

هم برای مردان و هم برای زنان، تحریک و رضایت جنسی برای افزایش فعالیت شبکه های مغزی مرتبط با درد و حالات عاطفی و همچنین سیستم پاداش نشان داده شده است.

این باعث شد که برخی از محققان رابطه جنسی را به محرک های دیگری تشبیه کنند که ما از آنها انتظار “افزایش” آنی داریم، مانند مواد مخدر و الکل.

تحریک مغز و آلت تناسلی

یک مطالعه در سال 2005 توسط محققان مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن در هلند از اسکن توموگرافی گسیل پوزیترون برای نظارت بر جریان خون مغزی شرکت کنندگان مرد در حالی که دستگاه تناسلی آنها توسط شریک زنشان تحریک می شد استفاده کرد.

اسکن‌ها نشان داد که تحریک آلت تناسلی در حالت نعوظ باعث افزایش جریان خون در انسولای خلفی و قشر حسی تنی ثانویه در نیمکره راست مغز می‌شود، در حالی که آن را در آمیگدال راست کاهش می‌دهد.

Insula بخشی از مغز است که با پردازش احساسات و همچنین احساس درد و گرما مرتبط است. به طور مشابه، تصور می شود که قشر حسی ثانویه بدن نقش مهمی در رمزگذاری احساس درد ایفا می کند.

در مورد آمیگدال، شناخته شده است که در تنظیم احساسات نقش دارد و اختلالات در فعالیت آن با ایجاد اختلالات اضطرابی مرتبط است.

یک مطالعه قدیمی از همان دانشگاه – که بر روی نواحی مغزی که در زمان انزال فعال می شدند متمرکز بود – نشان داد که جریان خون به مخچه افزایش می یابد که نقش کلیدی در پردازش احساسات دارد.

محققان فعال شدن مخچه در حین انزال را به عجله لذت ناشی از فعالیت های دیگر که سیستم پاداش مغز را تحریک می کنند تشبیه می کنند.

foreplay passionate couple

مغز و ارگاسم زن

در مطالعه‌ای در مورد ارگاسم زنان که سال گذشته انجام شد، دانشمندان دانشگاه راتگرز در نیوآرک، نیوجرسی، فعالیت مغزی 10 شرکت‌کننده زن را در حین رسیدن به اوج لذت خود – یا از طریق خود تحریکی یا با تحریک شدن توسط شرکای خود، زیر نظر گرفتند.

این تیم دریافتند که مناطقی که در طول ارگاسم به طور قابل توجهی فعال شده اند شامل بخشی از قشر جلوی پیشانی، قشر اوربیتوفرونتال، اینسولا، شکنج سینگوله و مخچه است.

این نواحی مغز در پردازش احساسات و احساسات درد و همچنین در تنظیم برخی فرآیندهای متابولیک و تصمیم گیری نقش دارند.

مطالعه دیگری که قبلا در MNT پوشش داده شده بود، نشان داد که تحریک ریتمیک و لذت بخش مرتبط با ارگاسم، مغز را در حالت خلسه قرار می دهد. آدام سافرون، نویسنده این مطالعه، تأثیر ارگاسم زنانه بر مغز را با ارگاسم ناشی از رقصیدن یا گوش دادن به موسیقی مقایسه می کند.

او می‌نویسد: «موسیقی و رقص ممکن است تنها چیزهایی باشند که به تعامل جنسی نزدیک می‌شوند تا ریتم‌های عصبی را جذب کنند و جذب حسی و خلسه ایجاد کنند.»

او می افزاید: «این دلایلی که ما از تجربیات جنسی لذت می بریم ممکن است به شدت با دلایلی که از تجربه موسیقی لذت می بریم همپوشانی داشته باشد، هم از نظر نزدیکی (یعنی حباب عصبی و القای حالت های خلسه مانند) و هم از نظر نهایی (یعنی انتخاب همسر و پیوند) سطوح علیت.”

رابط جنسی و فعالیت هورمونی

خب همه اینها یعنی چی؟ در اصل، این بدان معناست که رابطه جنسی می تواند بر خلق و خوی ما تأثیر بگذارد – معمولاً برای بهتر شدن، اما گاهی اوقات برای بدتر شدن.

رابطه جنسی مکررا با بهبود خلق و خوی و آرامش روانی و فیزیولوژیکی همراه بوده است.

دلیل اینکه ممکن است احساس کنیم استرس بعد از یک رابطه جنسی کمتر بر ما تأثیر می گذارد، به دلیل ناحیه ای از مغز به نام هیپوتالاموس است.

هیپوتالاموس ترشح هورمونی به نام اکسی توسین را دیکته می کند.

سطوح بالاتر اکسی توسین می‌تواند به ما احساس آرامش بیشتری بدهد، زیرا مطالعات نشان داده‌اند که می‌تواند اثرات کورتیزول، هورمونی که با افزایش وضعیت استرس مرتبط است، خنثی کند.

اکسی توسین نه تنها ما را آرام‌تر می‌کند، بلکه حس درد ما را نیز کاهش می‌دهد. مطالعه ای در سال 2013 نشان داد که این هورمون می تواند سردرد را در افرادی که به عنوان یک بیماری مزمن با آن زندگی می کنند تسکین دهد.

مطالعه دیگری در سال 2013 نشان داد که مجموعه متفاوتی از هورمون‌هایی که در طول رابطه جنسی ترشح می‌شوند – به نام اندورفین – می‌توانند دردهای مرتبط با سردردهای خوشه‌ای را نیز تسکین دهند.

آیا رابطه جنسی می تواند باعث احساس ناراحتی شود؟

پاسخ به آن متأسفانه «بله» است. در حالی که رابطه جنسی به طور کلی به عنوان یک درمان طبیعی عالی برای افسردگی مورد ستایش قرار می گیرد، بخش کوچکی از مردم در واقع پس از درگیر شدن در این فعالیت، به جای افزایش ناگهانی، کاهش آنی را گزارش می دهند.

این وضعیت به عنوان “دیسفوری پس از مقاربت” شناخته می شود و علل آن تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده است. یک مطالعه انجام شده در سال 2010 با 222 دانشجوی دختر دانشگاه مصاحبه کرد تا اثرات آن را بهتر درک کنند.

از این شرکت کنندگان، 32.9 درصد گفتند که پس از رابطه جنسی، خلق و خوی منفی را تجربه کرده اند.

این تیم خاطرنشان کرد که شیوع مادام العمر این وضعیت می تواند ناشی از حوادث آسیب زا در گذشته باشد. با این حال، در بیشتر موارد، علل آن نامشخص باقی می ماند و یک استعداد بیولوژیکی را نمی توان از بین برد.

نویسندگان می نویسند: «این امر توجه را به ماهیت منحصر به فرد [نارسایی پس از مقاربت] جلب می کند، جایی که مالیخولیا تنها به دوره پس از آمیزش جنسی محدود می شود و فرد نمی تواند توضیح دهد که چرا نارسایی رخ می دهد.

silhouette couple sunset

رابطه جنسی ممکن است منجر به خواب بهتر شود

مطالعات نشان داده است که رابطه جنسی می تواند خواب را نیز بهبود بخشد. پس از ارگاسم، بدن همچنین سطوح بالاتری از هورمونی به نام پرولاکتین را ترشح می‌کند که نقش کلیدی در خواب دارد.

محققان دانشگاه مرکزی کوئینزلند استرالیا همچنین فرض کردند که ترشح اکسی توسین در طول رابطه جنسی ممکن است به عنوان یک آرام بخش عمل کند و منجر به خواب بهتر در شب شود.

در مورد مردان، مشخص شده است که انزال فعالیت در قشر جلوی مغز را کاهش می دهد، که ناحیه ای از مغز است که به ویژه از خواب خوب شبانه سود می برد.

در خواب، قشر جلوی مغز کندترین فعالیت امواج مغزی را در مقایسه با سایر نواحی مغز از خود نشان می دهد که از اجرای صحیح عملکردهای شناختی در طول روز پشتیبانی می کند.

محققان می گویند که رابطه جنسی ممکن است منجر به عملکرد شناختی بهتر در سنین بالاتر شود و از افراد در برابر از دست دادن حافظه و سایر اختلالات شناختی محافظت کند. مطالعات نشان داده است که «مردان مسن‌تری که از نظر جنسی فعال هستند، سطح عملکرد شناختی عمومی بهتری ارائه می دهند».

برای زنان، به نظر می‌رسد که فعال بودن جنسی در مراحل بعدی زندگی، به طور خاص به یادآوری حافظه کمک می‌کند. این اثرات ممکن است به دلیل عملکرد هورمون هایی مانند تستوسترون و اکسی توسین باشد که تحت تأثیر رابطه جنسی قرار می گیرند.

بنابراین، دفعه بعد که می خواهید با آن شخص خاص بین ملحفه ها بلغزید، فقط بدانید که این لحظه اشتیاق یک نمایش آتش بازی عصبی را به راه می اندازد، و یک کوکتل هورمونی خاص را آزاد می کند که در بهترین حالت، مجموعه ای کامل از باتری های بیولوژیکی را شارژ می کند.

8 hours sleep 4

 

منبع

 

برچسب: تاثیر رابطه جنسیجلوگیری از بیماری قلبیرابطه جنسیسلامت مغزفشار خون
Advertisement Banner
پست قبلی

ام اس چیست:هر آنچه که باید بدانید

پست بعدی

بروسلوز یا تب مالت چیست؟ از علائم تا درمان

گروه نویسندگان سلامت مدیا

گروه نویسندگان سلامت مدیا

گروه نویسندگان سلامت مدیا مجموعه ای از نویسندگان محتوای تخصصی در حوزه سلامت و پزشکی هستند و تمامی نوشته های این گروه توسط سرپرست نویسندگان سایت دکتر جواد خسروی بازبینی شده و پس از تایید محتوا توسط ایشان در سایت منتشر می گردند. از آنجایی که سلامت خوانندگان در اولویت مدیران سایت سلامت مدیا می باشد، این گروه نویسندگان پس از بررسی های متعدد و با وسواسی مثال زدنی انتخاب شده اند.

پست بعدی
تب مالت یا بروسلوز چیست؟ از علائم تا درمان

بروسلوز یا تب مالت چیست؟ از علائم تا درمان

اسکیزوفرنی چیست

اسکیزوفرنی چیست: علائم، علل و درمان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد سلامت مدیا

هفته سیزدهم بارداری

مراقبت ها و دانستنی های هفته سیزدهم بارداری (هفته 13 بارداری)

5 ماه قبل
راهنمای انتخاب دندانپزشک برای کودک

راهنمای انتخاب دندانپزشک برای کودک

7 ماه قبل
دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان

خواندنی ها

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404
بهترین اپلیکیشن پریود فارسی __ لیوم

بهترین برنامه پریود فارسی​

20 اردیبهشت 1404
فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

آیا میدانید فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

16 اردیبهشت 1404

لینکهای مفید

  • کاشت ابرو

    بهترین کلینیک زیبایی پوست و مو غرب تهران کلینیک پامچال

    بهترین کلینیک کاشت ابرو در مشهد

    مجله زیبایی بیوتی کلوب

    تخلیه ژل

    خرید سرور اچ پی

    آیا علت و عوارض بیماری درمان دارد؟

    غذای پرسنلی و شرکتی در ایوانکی

    بهترین دندانپزشک تهران

سلامت مدیا

سلامت مدیا تخصصی ترین سایت حوزه سلامت و بر پایه آخرین یافته ها و تحقیقات علمی در دنیا بنا شده است و افزایش آگاهی عمومی و ارتقاء سلامت عمومی جامعه را سنگ بنای وجود خود نهاده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404

دسته بندی مطالب

  • اخبار سلامت
  • بیماریها
  • تغذیه
  • تناسب اندام
  • زیبایی
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • مادر و کودک
  • مطالب شاخص

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • سلامت
  • بیماریها
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • تماس با ما

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن