تماس با ما
سلامت مدیا
Advertisement Banner
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
رسانه جامع تخصصی سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سلامت

علائم سرطان سینه که هر زن بالای 50 سال باید بداند

کارشناسان آنچه را که باید در مورد سرطان سینه و علائمی که هر زنی باید بداند، به اشتراک می گذارند.

دکتر خسروی توسط دکتر خسروی
24 اردیبهشت 1403
در سلامت
0
سرطان سینه

سرطان سینه، علل و علائم آن

آنچه در این مقاله می خوانید...

Toggle
  • سرطان سینه چه زمانی اتفاق می افتد؟
  • 1- چرا سرطان سینه بسیار شایع است
  • 2. بسیاری از موارد سرطان سینه بعد از 50 سالگی تشخیص داده می شود
  • 3. آنچه در مورد یائسگی و سرطان سینه باید بدانید
  • 4. گزینه های درمانی با افزایش سن تغییر می کنند
  • 5. علائم سرطان سینه
  • 6. نرخ بهبود
  • 7. افسانه های در رابطه با سرطان سینه

سرطان سینه چه زمانی اتفاق می افتد؟

هیچ کس از ابتلا به سرطان معاف نیست – این سرطان در هر زمانی ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد، اما زنان بالای یک سن خاص در معرض خطر بیشتری هستند. بعد از سرطان پوست، سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در زنان است و بعد از 50 سالگی خطر ابتلا به آن افزایش می یابد.

در حالی که زنان جوان‌تر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند، خدمات بهداشت ملی آمریکا می‌گوید: “این بیماری در زنان بالای 50 سال که در دوران یائسگی قرار گرفته‌اند شایع‌تر است. حدود 8 مورد از هر 10 مورد سرطان سینه در زنان بالای 50 سال اتفاق می‌افتد.”

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده همچنین می‌گوید: سن یکی از عوامل اصلی سرطان سینه است و “مطالعات نشان داده‌اند که خطر ابتلا به سرطان سینه به دلیل ترکیبی از عوامل است. عوامل اصلی که بر خطر ابتلا به سرطان سینه در شما تأثیر می‌گذارند شامل زن بودن و بالا رفتن سن است. بیشتر سرطان های سینه در زنان 50 ساله یا بیشتر دیده می شود.

برای یافتن سوال اینکه سرطان سینه چیست حتما این مقاله را بخوانید سرطان سینه چیست؟

mature woman breast cancer

برای سال 2022، انجمن سرطان آمریکا تخمین می زند، “حدود 287،850 مورد جدید سرطان سینه مهاجم در زنان تشخیص داده خواهد شد. حدود 51،400 مورد جدید سرطان مجرای درجا (DCIS) تشخیص داده خواهد شد. حدود 43،250 زن بر اثر سرطان سینه خواهند مرد.” ACS می افزاید: “به طور کلی، میانگین خطر ابتلای یک زن در ایالات متحده به سرطان سینه در طول زندگی خود حدود 13٪ است.

این به این معنی است که 1 از 8 احتمال ابتلا به سرطان سینه وجود دارد. این به این معنی است که 7 مورد از 8 شانس نیز وجود دارد که او هرگز به این بیماری مبتلا نخواهد شد.” سایت ETNT با کارشناسانی صحبت کرد که آنچه را که باید در مورد سرطان سینه بدانند و علائمی که باید مراقب آنها بود را به اشتراک گذاشتند. مثل همیشه، لطفا برای مشاوره پزشکی با پزشک خود مشورت کنید.

1- چرا سرطان سینه بسیار شایع است

دکتر Bayo Curry-Winchell، مدیر مراقبت های فوری پزشکی و پزشک بیمارستان سنت مری به ما می گوید: “این امر پیچیده است، این میزان بالا به دلایل مختلفی از جمله دسترسی به غربالگری ماموگرافی، منابع محدود در سواد سلامت و تشخیص دیرهنگام است.

در حال حاضر، تشخیص سرطان سینه در سیاه‌پوستان/آفریقایی‌آمریکایی‌ها و سفیدپوستان یکسان است، با این حال، توجه به این نکته بسیار مهم است که سیاه‌پوستان/آفریقایی‌آمریکایی‌ها با نرخ نامتناسبی بالاتر از سرطان پستان جان خود را از دست می‌دهند و معمولاً به تهاجمی ترین نوع این سرطان مبتلا می‌شوند.”

woman breast cancer self check

دکتر ملیسا توری، پزشک و مدیر برنامه سرطان سینه، بیمارستان اجتماعی ردلندز، می‌گوید: «وقتی احتمال ابتلا به سرطان سینه را بررسی می‌کنیم، عوامل خطر، مانند مصرف/سوء مصرف مواد (به ویژه الکل، سیگار کشیدن)، برابری دیررس ( داشتن بچه بعد از 30 سالگی) یا پوچ (بارداری صفر)، چاقی (سبک زندگی بی تحرک)، استفاده طولانی مدت از HRT در زنان یائسه، عدم شیردهی و غیره همگی منجر به افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه می شوند.

اکنون در این نسل بیشتر شغل خود را شروع می کنند و فرزندآوری را تا بعد از 30 سالگی به تعویق می اندازند و بنابراین بروز سرطان سینه در حال افزایش است.”

دکتر میشل کارپنتر، مدیر برنامه پستان در مرکز پیشگیری و درمان سرطان در بیمارستان پراویدنس سنت جوزف در اورنج، کالیفرنیا، می‌گوید: «هیچ کس واقعاً نمی‌داند که چرا این قدر شایع است، به جز این واقعیت که این بیماری ناشی از افزایش سن در جنسیت زن است. از آنجایی که زنان بیشتر از مردان عمر می کنند، این بیماری ممکن است با افزایش طول عمر زنان افزایش یابد.”

2. بسیاری از موارد سرطان سینه بعد از 50 سالگی تشخیص داده می شود

دکتر توری توضیح می دهد: “خطر ابتلا به سرطان سینه در افراد با افزایش سن افزایش می یابد. با افزایش سن افراد، تغییرات غیرطبیعی در سلول های آنها بیشتر می شود. سرطان سینه در زنان بالای 50 سال شایع تر است. کارشناسان معتقدند از 8 زنی که تا سن 80 سالگی زندگی می کنند 1 نفر به این بیماری مبتلا خواهد شد. حدود 77 درصد از زنان در زمان تشخیص سرطان سینه بالای 50 سال سن دارند و کمتر از 1 درصد در 20 سالگی تشخیص داده می شوند.
woman sick cancer

نرخ بروز سرطان به طور کلی با افزایش سن به طور پیوسته افزایش می یابد، از کمتر از 25 مورد در هر 100.000 نفر در گروه های سنی زیر 20 سال، به حدود 350 مورد در هر 100.000 نفر در بین افراد 45 تا 49 ساله و به بیش از 1000 مورد در هر 100.000 نفر در گروه های سنی 60 سال به بالا می رسد.”

3. آنچه در مورد یائسگی و سرطان سینه باید بدانید

دکتر توری توضیح می دهد: “بعد از یائسگی (زمانی که تخمدان ها تولید استروژن را متوقف می کنند)، بیشتر استروژن از بافت چربی می آید. داشتن بافت چربی بیشتر بعد از یائسگی می تواند سطح استروژن را افزایش دهد و شانس ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد، زیرا اکثر سرطان های سینه پس از یائسگی هورمونی حساس (به واسطه استروژن) و ER/PR مثبت هستند.”
woman mammography breast cancer

دکتر کری وینچل تاکید می کند، “یائسگی باعث سرطان نمی شود، اما خطر ابتلا به سرطان با افزایش سن افزایش می یابد. قرار گرفتن طولانی تر در معرض هورمون استروژن، خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان افزایش می دهد. بنابراین، بر اساس مطالعه ای که در کتابخانه ملی پزشکی منتشر شده است، احتمال ابتلا به سرطان به دلیل عوامل هورمونی در افرادی که یائسگی طبیعی را پشت سر گذاشته اند، دو برابر بیشتر است.

به گفته سازمان سوزان جی کومن، “زنانی که در سنین بالاتر یائسه می شوند، در مقایسه با زنانی که زودتر یائسه می شوند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. تجزیه و تحلیل تلفیقی از داده های 117 مطالعه، سن یائسگی و سرطان سینه را بررسی کرد. خطر ابتلا به سرطان سینه به ازای هر سالی که یک زن دیرتر یائسه می شود، حدود 3 درصد افزایش می یابد.

4. گزینه های درمانی با افزایش سن تغییر می کنند

دکتر توری به ما می گوید: “زیست شناسی و رفتار سرطان پستان بر برنامه درمانی تاثیر می گذارد. برخی از تومورها کوچکتر هستند اما به سرعت رشد می کنند، در حالی که برخی دیگر بزرگتر هستند و به کندی رشد می کنند. گزینه های درمانی و توصیه ها بسیار شخصی هستند و به عوامل مختلفی بستگی دارند، از جمله:

  • زیرگروه تومور، از جمله وضعیت گیرنده هورمونی (ER، PR)، وضعیت HER2، و وضعیت گره
  • مرحله تومور
  • آزمایش‌های ژنومی، مانند پانل‌های چند ژنی Oncotype DX™ یا MammaPrint™، در صورت لزوم
  • سن بیمار، سلامت عمومی، وضعیت یائسگی و ترجیحات
  • وجود جهش های شناخته شده در ژن های ارثی سرطان پستان مانند BRCA1 یا BRCA2 بر اساس نتایج آزمایش های ژنتیکی

breast cancer radiation

حتی اگر تیم مراقبت از سرطان پستان به طور خاص درمان را برای هر بیمار و تومور که «پزشکی شخصی‌سازی شده» نامیده می‌شود، تنظیم کند، اما مراحل کلی برای درمان سرطان پستان در مراحل اولیه بیماری و بیماری محلی پیشرفته (بیماری فقط بصورت نقطه ای و در یک محل رشد کرده باشد) وجود دارد.

برای سرطان پس از یائسگی بسیار رایج است که “حساس به هورمون” (ER/PR مثبت) باشد، جایی که ما اغلب با درمان های کاهش دهنده هورمون درمان می کنیم. سرطان سینه با هورمون مثبت به عنوان تومورهای با رشد آهسته در نظر گرفته می شود که می تواند به معنای یک پیش آگهی کلی خوب باشد، جایی که معمولاً درمان های سیستمیک کمتر تهاجمی نشان داده می شود.

5. علائم سرطان سینه

دکتر کری وینچل به ما می گوید: “بسیاری از مردم بر این باورند که علائم مرتبط با سرطان سینه را خواهند داشت. بسیار مهم است که تاکید کنیم سرطان سینه همیشه با علائم همراه نیست. همیشه بهتر است غربالگری شود.”

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری می‌گوید: “افراد مختلف علائم متفاوتی از سرطان سینه دارند. برخی افراد اصلاً هیچ علامت یا علائمی ندارند. برخی از علائم هشدار دهنده سرطان سینه عبارتند از:

  • توده جدید در سینه یا زیر بغل.
  • ضخیم شدن یا تورم بخشی از سینه.
  • تحریک یا گودی پوست سینه.
  • قرمزی یا پوسته پوسته شدن پوست در ناحیه نوک سینه یا سینه.
  • کشیدن نوک پستان یا درد در ناحیه نوک پستان.
  • ترشحات نوک سینه به غیر از شیر مادر، از جمله خون.
  • هر گونه تغییر در اندازه یا شکل سینه.
  • درد در هر ناحیه از سینه.

به خاطر داشته باشید که این علائم می تواند با سایر بیماری هایی که سرطان نیستند نیز رخ دهد.”

breast cancer ribbon

انجمن سرطان آمریکا می گوید: “دانستن ظاهر و احساس طبیعی سینه ها بخش مهمی از سلامت سینه شما است. اگرچه انجام آزمایش های غربالگری منظم برای سرطان سینه مهم است، اما ماموگرافی همه سرطان های سینه را پیدا نمی کند. این بدان معنی است که برای شما نیز مهم است.

برای اینکه بدانید پستان‌های شما به طور معمول چه شکلی هستند و چه احساسی دارند، از هرگونه تغییر در سینه‌های خود آگاه خواهید شد. شایع‌ترین علامت سرطان سینه، یک توده جدید است (اگرچه اکثر توده‌های سینه سرطان نیستند). توده سختی که لبه های نامنظم دارد بیشتر احتمال دارد سرطان باشد، اما سرطان سینه نیز می تواند نرم، گرد، حساس و یا حتی دردناک باشد.

سایر علائم احتمالی سرطان سینه عبارتند از:

– تورم تمام یا بخشی از سینه (حتی اگر توده ای احساس نشود)

– فرورفتگی پوست (گاهی شبیه پوست پرتقال)

– درد سینه یا نوک پستان

– جمع شدن نوک پستان (چرخش به داخل)

– پوست نوک پستان یا سینه قرمز، خشک، پوسته پوسته یا ضخیم شده

– ترشح از نوک پستان (غیر از شیر مادر)

– تورم غدد لنفاوی زیر بازو یا نزدیک استخوان ترقوه (گاهی اوقات این می تواند نشانه ای از گسترش سرطان سینه حتی قبل از اینکه تومور اصلی در سینه به اندازه کافی بزرگ شود که قابل احساس باشد) باشد.

6. نرخ بهبود

دکتر توری می گوید: “ACS گزارش می دهد که میانگین بقای 10 ساله برای زنانی که سرطان سینه در آنها تشخیص داده شده است 84٪ است. علاوه بر این، میانگین نرخ زنده ماندن زنان، حداقل 15 سال پس از تشخیص سرطان سینه 80٪ است.”

دکتر کارپنتر توضیح می‌دهد: «زنان مسن‌تر مبتلا به سرطان سینه معمولاً در مقابل این سرطان‌های عملکرد بهتری دارند، به این معنی که در بیشتر موارد، بقای بیش از 95 تا 98 درصد در 5 سال دارند. زنان مسن‌تر و ما باید خطرات درمان را در مقابل امید به زندگی عادی و بیماری‌های مرتبط با سن بالاتری که ممکن است قبلاً وجود داشته باشد، بسنجیم.»
breast cancer treatment

دکتر کری وینچل به ما می گوید: “میزان بقا متفاوت است، زمانی که تشخیص سرطان سینه را دریافت می کنید، پزشک دوره احتمالی و نتیجه بیماری شما را تخمین می زند. همانطور که اشاره کردم، این میزان از فردی به فرد دیگر متفاوت است و موارد متعددی از عوامل موثر بر پیش آگهی، از جمله درجه و اندازه سرطان وجود دارد.”

7. افسانه های در رابطه با سرطان سینه

دکتر توری ده افسانه اصلی سرطان سینه را فهرست می کند که باید از آنها آگاه بود.
cancer patient doctor

افسانه 1: اگر سابقه خانوادگی سرطان سینه نداشته باشم، به آن مبتلا نخواهم شد.

افسانه 2: اگر وزن مناسبی داشته باشید، به طور منظم ورزش کنید، غذای سالم بخورید و الکل را محدود کنید، لازم نیست نگران سرطان سینه باشید.

حقیقت: اگرچه این اقدامات مطمئناً خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد، اما 100٪ محافظت کننده نیستند، و ژنتیک خانوادگی، قرار گرفتن در معرض خطر، پوچ بودن یا بارداری بعد از 30 سالگی و غیره همگی می توانند خطر ابتلا به سرطان پستان آینده را تحت تاثیر قرار دهند و آنها را افزایش دهند، حتی اگر در  سبک زندگی بسیار سالمی داشته باشید.

افسانه 3: استفاده از ضد تعریق، سوتین، رنگ مو، لبنیات و تلفن همراه باعث سرطان سینه می شود.

واقعیت: هیچ شواهد علمی مبنی بر ارتباط نوع سوتین، اندازه سوتین یا اندازه سینه با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه وجود ندارد. داروهای ضد تعریق، رنگ مو، استفاده از دفترچه خاطرات و تلفن همراه هنوز در حال مطالعه هستند، اما علت شناسی همه آنها در ایجاد سرطان سینه تایید نشده است.

افسانه 4: استفاده از ضد تعریق زیر بغل می تواند باعث سرطان سینه شود.

حقیقت: هیچ مدرکی مبنی بر ارتباط بین ضد تعریق زیر بغل و سرطان سینه وجود ندارد، اما ایمنی ضد تعریق ها هنوز در حال بررسی است.

افسانه 5: مصرف بیش از حد قند باعث سرطان سینه می شود.

حقیقت: در حالی که این درست است که سلول های سرطانی قند را سریعتر از سلول های طبیعی مصرف می کنند، هیچ مدرکی مبنی بر اینکه مصرف بیش از حد قند باعث سرطان می شود وجود ندارد.

افسانه 6: وقتی درمان به پایان می رسد، سرطان سینه شما تمام شده است.

حقیقت: سرطان سینه می‌تواند تأثیر طولانی‌مدتی بر زندگی و رفاه افراد داشته باشد. زنان مبتلا به سرطان پستان حساس به هورمون می‌توانند به مدت 5 تا 10 سال به درمان‌های کاهش دهنده هورمون نیاز داشته باشند، جراحی‌های ترمیمی همچنان مورد نیاز است، موارد سرطان پستان در مرحله 4 نیاز به درمان تا پایان عمر دارند، برخی از عوارض جانبی ناشی از شیمی درمانی (به عنوان مثال نوروپاتی) می‌تواند بلند مدت بر آنها تأثیر بگذارد.

افسانه 7: سرطان سینه همیشه باعث ایجاد توده ای می شود که می توانید احساس کنید.

واقعیت: سرطان سینه ممکن است باعث ایجاد توده نشود، به خصوص زمانی که برای اولین بار ایجاد می شود، بنابراین ماموگرافی سالانه ضروری است و با ابتلا به سرطان سینه در مراحل اولیه، زندگی را نجات می دهد. بنابراین در حالی که ما معاینه پستان خود را تشویق می کنیم، اما آنها جایگزینی برای غربالگری منظم با ماموگرافی نیستند.

افسانه 8: ماموگرافی سالانه تضمین می کند که سرطان سینه زود تشخیص داده می شود.

واقعیت: اگرچه ماموگرافی بهترین ابزار تشخیص زودهنگام است، اما همیشه سرطان سینه را در مراحل اولیه پیدا نمی‌کند – به خصوص در زنانی که بافت سینه متراکم دارند. تخمین زده می شود که ماموگرافی می تواند حدود 20 درصد از سرطان های سینه را در زمان غربالگری از دست بدهد. نتایج منفی کاذب در زنانی که بافت سینه متراکم دارند، شایع تر است.

افسانه 9: سرطان پستان در مراحل اولیه به ندرت عود می کند.

حقیقت: حتی در مراحل اولیه سرطان پستان، همیشه خطر بازگشت سرطان وجود دارد. به همین دلیل است که درمان‌های سیستمیک بارها در سرطان‌های مهاجم برای کاهش خطر عودهای موضعی و دور نشان داده می‌شوند و به همین دلیل است که در بسیاری از موارد از اشعه برای کاهش خطر عود موضعی استفاده می‌شود.

افسانه 10: همه سرطان‌های سینه تقریباً یکسان درمان می‌شوند.

واقعیت: برنامه‌های درمانی بسته به ویژگی‌های سرطان و ترجیحات بیمار بسیار متفاوت است.

 

 

برچسب: سرطان سینه
Advertisement Banner
پست قبلی

زگیل تناسلی یا ویروس HPV چیست؟

پست بعدی

5 ماده غذایی برای زمان بیماری که باید دم دست داشته باشید

دکتر خسروی

دکتر خسروی

دکتر خسروی، یکی از پزشکان خوشنام در تخصص بیهوشی در کشور می باشند که با توجه به این تخصص، ایشان اطلاعات کاملی در زمینه بسیاری از بیماریها و موارد مربوط به سلامت دارند. ایشان از هنگام شروع سایت سلامت مدیا در کنار تیم سلامت مدیا و مدیران این مجموعه بوده اند و همواره راهنمایی های ایشان چراغ راه این مجموعه بوده است. تمامی محتواهای سایت قبل از بارگزاری باید به تایید ایشان برسند و از نظر تخصصی و علمی بررسی شوند.

پست بعدی
5 ماده غذایی برای زمان بیماری

5 ماده غذایی برای زمان بیماری که باید دم دست داشته باشید

بیش فعالی یا ADHD

ADHD یا بیش فعالی چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد سلامت مدیا

بینی استخوانی

بهترین تکنیک عمل بینی استخوانی؛ کدام روش برای شما مناسب‌تر است؟

3 ماه قبل
بهترین آموزشگاه آرایشگری شیراز

بهترین آموزشگاه آرایشگری شیراز

2 سال قبل
دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان

خواندنی ها

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404
بهترین اپلیکیشن پریود فارسی __ لیوم

بهترین برنامه پریود فارسی​

20 اردیبهشت 1404
فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

آیا میدانید فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

16 اردیبهشت 1404

لینکهای مفید

  • کاشت ابرو

    بهترین کلینیک زیبایی پوست و مو غرب تهران کلینیک پامچال

    بهترین کلینیک کاشت ابرو در مشهد

    مجله زیبایی بیوتی کلوب

    تخلیه ژل

    خرید سرور اچ پی

    آیا علت و عوارض بیماری درمان دارد؟

    غذای پرسنلی و شرکتی در ایوانکی

    بهترین دندانپزشک تهران

سلامت مدیا

سلامت مدیا تخصصی ترین سایت حوزه سلامت و بر پایه آخرین یافته ها و تحقیقات علمی در دنیا بنا شده است و افزایش آگاهی عمومی و ارتقاء سلامت عمومی جامعه را سنگ بنای وجود خود نهاده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404

دسته بندی مطالب

  • اخبار سلامت
  • بیماریها
  • تغذیه
  • تناسب اندام
  • زیبایی
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • مادر و کودک
  • مطالب شاخص

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • سلامت
  • بیماریها
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • تماس با ما

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن