تماس با ما
سلامت مدیا
Advertisement Banner
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
  • بیماریها
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • زیبایی
  • مادر و کودک
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • مطالب شاخص
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
رسانه جامع تخصصی سلامت
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سبک زندگی

جدیدترین سمعک های نامرئی چه تکنولوژی و ویژگی هایی دارند؟

مدیر سایت توسط مدیر سایت
7 خرداد 1403
در سبک زندگی
0
جدید ترین سمعک های نامرئی

بسیاری از افراد مبتلا به کم‌شنوایی به دلیل نگرانی در مورد ظاهر خود، در استفاده از سمعک تردید دارند.  خوشبختانه، در حال حاضر سمعک‌هایی وجود دارد که تقریباً با چشم قابل مشاهده نیستند. آن‌ها در اعماق مجرای گوش جا می‌گیرند و طوری با خطوط طبیعی گوش ترکیب می‌شوند که عملاً برای دیگران نامرئی می‌شوند.

جدید ترین سمعک های نامرئی در سال 2024

این سمعک‌ها با نام‌ها و مدل‌های مختلفی مانند نامرئی در کانال (IIC)، کاملاً در کانال (CIC) یا لنز تماسی برای گوش نیز شناخته می‌شوند. سمعک‌ نامرئی به صورت سفارشی برای کانال گوش شما ساخته می‌شود و فاقد لوله و سیم خارجی است. آن‌ها صدای بسیار طبیعی تولید می‌کنند، زیرا بیشتر فضای خارجی گوش شما هنوز آزاد است تا عملکرد طبیعی خود را انجام دهد.

یکی دیگر از مزایای قابل توجه سمعک های نامرئی این است که شما می‌توانید به طور طبیعی تشخیص دهید که صداها از کدام جهت می‌آیند. اما شاید چشمگیرترین ویژگی آن‌ها این باشد که فناوری دیجیتال پیشرفته این سمعک‌ها در چنین دستگاه کوچکی قرار می‌گیرد.

اگر می‌خواهید بدانید این سمعک‌های مینیاتوری چگونه هم نامرئی هستند و هم تجربه شنیداری با کیفیتی ارائه می‌دهند، به خواندن ادامه دهید. ما می‌خواهیم در مورد جدیدترین قابلیت‌ها و محدودیت‌های سمعک‌های نامرئی و بهترین سمعک های نامرئی موجود در بازار صحبت کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید...

Toggle
  • جدیدترین ویژگی های سمعک نامرئی
    • قابلیت اتصال به بلوتوث
    • عدم نیاز به قالب گیری
    • باتری قابل شارژ
    • بی‌نیاز از باتری
    • محدودیت های سمعک نامرئی
    • قابلیت های محدودتر نسبت به مدل های دیگر
    • نیاز بیشتر به نگهداری و تعمیر
    • باتری‌های کوچکتر
    • نیاز به کنترل از راه دور
    • نامناسب برای افرادی با مشکلات مهارتی
    • نامناسب برای برخی افراد
    • سطوح شنوایی محدود
  • برترین سمعک های نامرئی

جدیدترین ویژگی های سمعک نامرئی

صداهای طبیعی، راحتی در گوش، امکان استفاده از هدفون یا کلاه ایمنی و کاهش صدای باد از جمله مزایای غیر قابل انکار سمعک های نامرئی هستند، اما تولیدکنندگان سمعک به این مزایا اکتفا نکرده‌اند. با پیشرفت فناوری کوچک‌سازی، آن‌ها توانسته‌اند بسیاری از ویژگی‌های سمعک‌های بزرگ‌تر را نیز در این سمعک‌های ظریف جا دهند. از جمله جدیدترین ویژگی‌های سمعک های نامرئی بازار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جدید ترین ویژگی های سمعک های نامرئی شامل چیست؟

قابلیت اتصال به بلوتوث

سمعک‌های سبک نامرئی کم‌تر احتمال دارد که بلوتوث داشته باشند زیرا هرچه یک سمعک کوچک‌تر باشد و هر چه بیشتر در عمق گوش شما قرار گیرد، حفظ جریان صوتی سخت‌تر می‌شود. با این حال، اخیرا شرکت‌هایی مثل استارکی سمعک نامرئی دارای قابلیت بلوتوث را به بازار عرضه کرده‌اند. انتظار می‌رود که به زودی سمعک های نامرئی بیشتری با این قابلیت وارد بازار شوند.

عدم نیاز به قالب گیری

اکنون بسیاری از برندها سمعک های نامرئی را ارائه می‌دهند که نیازی به قالب سفارشی ندارند. این سمعک‌ها قالب‌های متنوعی دارند که می‌توانند برای طیف وسیعی از کانال‌های گوش استفاده شوند. این روش اغلب نسبت به قالب‌های سفارشی هزینه و زمان کم‌تری نیاز دارد. همچنین بیشتر احتمال دارد که سمعک‌های آماده قابل شارژ باشند.

باتری قابل شارژ

تاکنون سمعک های نامرئی در کانال و کاملاً داخل کانال به دلیل اندازه کوچک خود تنها با باتری یکبار مصرف عرضه می‌شدند، اما اکنون شرکت ایرگو (Eargo) اقدام به تولید یک سمعک نامرئی CIC با باتری قابل شارژ کرده است. این سمعک امکان شارژ راحت و سازگار با محیط زیست را فراهم می‌کند و نیاز به تعویض مکرر باتری را از بین می‌برد. احتمالاً مدت زیادی طول نمی‌کشد تا سایر شرکت‌های سازنده سمعک نیز باتری قابل شارژ را در سمعک های نامرئی خود ارائه دهند.

بی‌نیاز از باتری

یکی از آخرین ویژگی‌هایی که برای سمعک های نامرئی فراهم شده است، دستگاه‌های یکبار مصرف و بی‌نیاز از باتری است. سمعک‌های بی‌نیاز از باتری می‌توانند تا ماه‌ها در گوش شما کار کنند بدون این‌که نیاز به باتری یا تعمیر داشته باشند. این سمعک‌ها به صورت اشتراکی به فروش می‌رسند. وقتی آن‌ها را می‌خرید، برای یک تا دو سال می‌توانید سمعک جایگزین را هر چند ماه یکبار دریافت کنید.

ویژگی های جدید سمعک نامرئی

محدودیت های سمعک نامرئی

سمعک های نامرئی با وجود پیشرفت‌های فناوری به دلیل اندازه کوچک خود محدودیت‌هایی دارند که هنوز برطرف نشده‌اند و باید قبل از انتخاب سمعک خود آن‌ها را مد نظر داشته باشید. از جمله این محدودیت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛

قابلیت های محدودتر نسبت به مدل های دیگر

سمعک های نامرئی به دلیل اندازه خود امکانات کم‌تری دارند. منطقی است که هرچه سمعک کوچک‌تر باشد، نه تنها قدرت کم‌تری داشته باشد، بلکه فضای کم‌تری برای جا دادن تمام قابلیت‌های موجود در مدل‌های پشت گوشی و داخل گوشی وجود دارد.

به طور معمول، این سمعک‌ها برای این‌که به طور کامل در کانال گوش شما قرار بگیرند ویژگی‌های فنی پیشرفته‌تر مثل پردازنده‌ها و تقویت‌کننده‌های قوی‌تر را قربانی می‌کنند. همچنین به دلیل موقعیت کامل در داخل کانال گوش، هیچ گزینه‌ای برای ارتباط سمعک‌های دو گوش وجود ندارد، به این معنا که اگر از دو سمعک نامرئی استفاده می‌کنید، هر کدام باید جداگانه تنظیم شوند.

نیاز بیشتر به نگهداری و تعمیر

از آن جایی که سمعک‌های نامرئی در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرند، بیشتر در معرض آسیب ناشی از رطوبت طبیعی داخل گوش و تجمع جرم گوش هستند. این بدان معناست که آنها به تمیز کردن و نگه‌داری بیشتر و کاملاً دقیق نیاز دارند تا عملکرد خود را حفظ کنند.

بزرگ‌ترین مشکل زمانی است که موم وارد گیرنده یا میکروفون می‌شود. اگر این اتفاق بیفتد، سمعک شما به درستی کار نمی‌کند و باید تعمیر شود. تعمیر این سمعک‌ها حداقل باید سالیانه انجام شود و در حینی که آن‌ها در حال تعمیر هستند، هیچ وسیله‌ای برای تقویت شنوایی خود نخواهید داشت. اگر از هر گونه بیماری گوش مانند درماتیت، اوتیت خارجی یا عفونت‌های قارچی رنج می‌برید، این شرایط ممکن است بر توانایی شما در پوشیدن راحت و/یا موفقیت‌آمیز سمعک نامرئی تأثیر بگذارد.

باتری‌های کوچکتر

از آنجایی که سمعک های نامرئی بسیار کوچک هستند، فقط می‌توانند کوچک‌ترین اندازه‌های باتری را در خود جای دهند در نتیجه توان کم‌تری دارند. این بدان معناست که آنها قادر به پشتیبانی از پردازنده‌ها و تقویت‌کننده‌های قوی‌تر صدا مورد نیاز برای افت شنوایی شدید نیستند. همچنین، عمر باتری سمعک های نامرئی بسیار کوتاه‌تر از مدل‌های سمعکی است که می‌توانند باتری‌های بزرگ‌تری را در خود جای دهند.

نیاز به کنترل از راه دور

بدیهی است که سمعک های نامرئی به دلیل قرارگیری در عمق گوش نمی‌توانند دکمه‌های کنترل‌ را روی خود سمعک‌ها داشته باشند، بنابراین هرگونه تغییر در تنظیمات، صدا یا برنامه‌ها باید از طریق یک ریموت کنترل اختصاصی انجام شود.

همچنین، موقعیت سمعک‌ها در عمق کانال گوش به این معناست که آن‌ها معمولاً قادر به اتصال وایرلس به یک برنامه تلفن هوشمند نیستند. با این وجود اکثر ریموت کنترل‌های سمعک‌ها بسیار کوچک هستند و کسی متوجه آن‌ها نمی‌شود.

نامناسب برای افرادی با مشکلات مهارتی

از آن جایی که سمعک های نامرئی بسیار کوچک هستند، می‌توانند برای کاربرانی که مشکلات مهارتی دارند، در انگشتان خود آرتریت دارند یا دچار اختلالات بینایی هستند، نامناسب باشند. همچنین، به خاطر کوچک بودن این نوع سمعک تمیز کردن، نگهداری و تعویض باتری می‌تواند بسیار مشکل باشد. علاوه بر این، از آن جایی که آن‌ها در اعماق مجرای گوش می‌نشینند عمل برداشتن سمعک گاهی اوقات کمی ناراحت‌کننده است.

نامناسب برای برخی افراد

اندازه و شکل مجرای گوش شما ممکن است باعث شود تا در زمان استفاده از سمعک نامرئی احساس راحتی نداشته باشید. همچنین، اگر مجرای گوش شما به طور غیرمعمولی کوچک است یا شکل غیر استانداردی دارد، ممکن است امکان قالب‌گیری درست برای جاگذاری موفق سمعک نامرئی وجود نداشته باشد و شاید به مدل دیگری از سمعک نیاز داشته باشد. با این وجود، برای اکثریت مردم، این مشکل وجود ندارد.

سطوح شنوایی محدود

سمعک های نامرئی به اندازه مدل‌های پشت گوشی و یا رسیور داخل کانال قدرتمند نیستند، پس اگر سطح کم‌شنوایی شما بیشتر از محدوده متوسط است، سمعک نامرئی ممکن است به اندازه کافی قدرتمند نباشد که گفتار را در حد نیازتان تقویت کند.

برترین سمعک های نامرئی

اگر قصد خرید سمعک نامرئی را دارید، آشنایی با بهترین سمعک‌های سال 2024 می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری کمک کند. در زیر لیست برترین سمعک های نامرئی بازار با مهم‌ترین قابلیت‌های آن‌ها را می‌بینید.

جدید ترین سمعک های نامرئی

  • سمعک سیگنیا سیلک (Silk): رویکرد سیگنیا به سمعک نامرئی با سایر سازندگان کمی متفاوت است. نامرئی‌ترین سمعک آن‌ها یک دستگاه سفارشی نیست، بلکه یک سمعک آماده است که نیازی به قالب‌گیری از گوش ندارد. به لطف قابلیت اتصال وایرلس می‌توان آن را با برنامه گوشی هوشمند تنظیم کرد. سمعک سیلک (silk) سیگنیا که در سه سطح فناوری در دسترس است اولین سمعک نامرئی کراس برای افرادی است که ناشنوایی یک طرفه دارند.
  • سمعک ایوالو ای آی استارکی (Starkey Evolve AI): برند استارکی در سری ایوالو خود اولین سمعک نامرئی دارای بلوتوث دنیا را معرفی کرده است. این سمعک دو مدل نامرئی در کانال و کاملاً در کانال دارد که با باتری یکبار مصرف تغذیه می‌شوند. استفاده از هوش مصنوعی کیفیت صدای شگفت‌انگیزی برای این دستگاه‌ها فراهم کرده است.
  • سمعک ویترو پاردایس تیتانیوم فوناک (Virto P Titanium): فوناک آخرین سمعک‌های نامرئی خود را در دو سبک IIC و CIC عرضه کرده است. تیتانیوم مورد استفاده در بدنه این سمعک‌ها آن‌ها را واقعا در گوش شما نامرئی می‌کند. این سمعک‌ها از ویژگی‌های پیشرفته‌ای برخوردارند که به طور خودکار تنظیمات سمعک را برای سازگاری با محیط‌های مختلف گوش دادن تنظیم می‌کند.
  • سمعک لیریک فوناک (Lyric): این سمعک‌های نامرئی در واقع یکبار مصرف هستند و نیازی به تعویض باتری ندارند. آن‌ها را می‌توانید ماه‌ها را در گوش نگه دارید و در تمام روز، حتی هنگام ورزش از آن استفاده کنید. این سمعک‌ها در برابر آب مقاوم هستند در نتیجه می‌توانید آن‌ها را زیر دوش استفاده کنید یا در فعالیت‌های آبی که سرتان در زیر آب قرار نمی‌گیرد شرکت کنید.
  • سمعک اتیکن OPN:‌ سمعک‌های سری OPN در دو مدل IIC و CIC عرضه شده‌اند. اتیکن می‌گوید این مدل سمعک در 9 گوش از 10 گوش کاملاً نامرئی است و به صورت سفارشی ساخته شده تا به راحتی با شکل گوش شما مطابقت داشته باشد. سمعک نامرئی اتیکن را می‌توان برای کم‌شنوایی خفیف تا نسبتاً شدید استفاده کرد.
  • سمعک نامرئی ایرگو (Eargo). شرکت ایرگو یکی از تازه واردارن به این صنعت است که سمعکی نامرئی قابل شارژ را در مدل CIC عرضه کرده است. این سمعک همچنین به شکلی طراحی شده است که به گوش شما اجازه تنفس می‌دهد. سمعک ایرگو برای کسانی که افت شنوایی خفیف تا متوسط دارند مناسب است. اگر می‌خواهید برند جدیدی را امتحان کنید، این مدل یک گزینه عالی است.
Advertisement Banner
پست قبلی

سرطان پروستات | علائم پنهان سرطان پروستات که نباید نادیده بگیرید

پست بعدی

بزرگی خوش خیم پروستات | هایپرپلازی خوش خیم پروستات + روش های درمان

مدیر سایت

مدیر سایت

پست بعدی
بزرگی خوش خیم پروستات یا هایپرپلازی خوش خیم پروستات

بزرگی خوش خیم پروستات | هایپرپلازی خوش خیم پروستات + روش های درمان

جدیدترین لیست واکسیناسیون نوزادان

چک لیست والدین برای واکسیناسیون کودکان | جدیدترین لیست واکسیناسیون نوزادان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد سلامت مدیا

بادی اسپلش چیست

بادی اسپلش چیست و روش استفاده از آن چگونه است؟

2 سال قبل
5 ماده غذایی برای زمان بیماری

5 ماده غذایی برای زمان بیماری که باید دم دست داشته باشید

2 سال قبل
دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان دکتر پدرام طالبیان

خواندنی ها

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404
بهترین اپلیکیشن پریود فارسی __ لیوم

بهترین برنامه پریود فارسی​

20 اردیبهشت 1404
فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

آیا میدانید فیبروز با میکرو چه فرقی دارد

16 اردیبهشت 1404

لینکهای مفید

  • کاشت ابرو

    بهترین کلینیک زیبایی پوست و مو غرب تهران کلینیک پامچال

    بهترین کلینیک کاشت ابرو در مشهد

    مجله زیبایی بیوتی کلوب

    تخلیه ژل

    خرید سرور اچ پی

    آیا علت و عوارض بیماری درمان دارد؟

    غذای پرسنلی و شرکتی در ایوانکی

    بهترین دندانپزشک تهران

سلامت مدیا

سلامت مدیا تخصصی ترین سایت حوزه سلامت و بر پایه آخرین یافته ها و تحقیقات علمی در دنیا بنا شده است و افزایش آگاهی عمومی و ارتقاء سلامت عمومی جامعه را سنگ بنای وجود خود نهاده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

آخرین مقالات

فواید بوتاکس فواید تزریق بوتاکس

فواید بوتاکس صورت در سال 2025 از نظر متخصصان زیبایی

23 اردیبهشت 1404
هفته بیست و پنجم بارداری

دانستنی ها و مراقبت های هفته بیست و پنجم بارداری (هفته 25 بارداری)

20 اردیبهشت 1404

دسته بندی مطالب

  • اخبار سلامت
  • بیماریها
  • تغذیه
  • تناسب اندام
  • زیبایی
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • مادر و کودک
  • مطالب شاخص

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • سلامت
  • بیماریها
  • تناسب اندام
  • تغذیه
  • سبک زندگی
  • تماس با ما

© 2022 SalamatMedia - تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سلامت مدیا می باشد SalamatMedia.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن